Wednesday, 5 October 2011

 Hye all me eid.rayyan ,just call me ,eid ,then ,frend call me
Aten .full name nurfathin edayu bte hamzah ,kat sini nak
Story about my life so fucking damn much bebe !bosan gile
Idop ,kalau macam nie .but si dye ade ,aku tak bosan da kot !
Ooouuhh ,gosh !tolong bagi aku kekuatan toka kau lupekan dye !
Please !aku nak lupekan dye !but aku sayang dye gila babi !
Sal kau perlu muncul dalam idup aku ha ,betine ?g mampos lah
Dengan life kau uh !kau tahu kan aku sayang kau mcm mane !
Tak payah lah kau nak layan ego kau uh !tolong buang ego kau
Jauhjauh ,aku tahu kau perlu an aku lam idop kau lagy kan !
Say ,aku rendu gila babi kat kau doe !errmmm .

No comments:

Post a Comment