Monday, 17 October 2011

                     IF KORANG TENGOK BLOG NIE !IF TAK SUKE G MAMPOS
AKU KESAH APE KORANG NAK PK APE ?NAK KUTUK !
INI BUKAN HAK KORANG NAK COMENT PAPE !
AKU KESAH KE ?AKU LESSY KE PENK KE ?
JANJI AKU BAHAGIE !KAN ?
CHOW !
sayang ?today pa nak cite sal kite ,ermm , kenape ma tak msj pa ?
tahu tak pa rendu ma sesngt ?puas taw pa tggu msj mama .
mama tdoe ke ?sorry ,pa wt ma sakit haty ke hari nie !
pa tak msj betine lain punn ,nape ma pk mcm uh ?
ma tak sayang pa ke ?:'( ma ?i love u tahu !
ma ,pa tggu mama taw ?pa dah sayang ma separuh mati .
tahu tak ,da mule ,tak tahu lah kenape ,haihh 
ma ?please jge haty dan perasaan pa ok sayang ?
jujur ,setie ,pa tak mintak lebeh ,just nak mama
setie kat pa sorang je sayang ,haihh
oke lah mama ,papa tggu mama nie !
taw ?I LOVE YOU SO FUCKING DAMN MUCH !
i tak bole idup tanpe u myra !!

i love more and more and more sayang !

Sunday, 16 October 2011

                                                                i love u sayang !
                                            saye tak bole idup tanpe awak azieyatul amyra !

hangout with my comot ^_^

my love couple ring <3

mama with eryna :)

i love u so fucking damn much !


Wednesday, 5 October 2011

 Hye all me eid.rayyan ,just call me ,eid ,then ,frend call me
Aten .full name nurfathin edayu bte hamzah ,kat sini nak
Story about my life so fucking damn much bebe !bosan gile
Idop ,kalau macam nie .but si dye ade ,aku tak bosan da kot !
Ooouuhh ,gosh !tolong bagi aku kekuatan toka kau lupekan dye !
Please !aku nak lupekan dye !but aku sayang dye gila babi !
Sal kau perlu muncul dalam idup aku ha ,betine ?g mampos lah
Dengan life kau uh !kau tahu kan aku sayang kau mcm mane !
Tak payah lah kau nak layan ego kau uh !tolong buang ego kau
Jauhjauh ,aku tahu kau perlu an aku lam idop kau lagy kan !
Say ,aku rendu gila babi kat kau doe !errmmm .